Hvem er vi

Blackcotton ApS ser en spændende udfordring i at omsætte vores kunders ideer til det færdige produkt og vi har vi en passion for godt design, detaljer, smukke farver, enkelt emballage og høj service. Målet er at omsætte dette til kommercielle produkter, der skaber vækst hos vores kunder inden for deres kategori.

Blackcottons filosofi bygger primært på at skabe en rød tråd som ses igennem alle produkt oplæg, der klæder hinanden og gennem deres indbyrdes samspil. Vi har en tæt dialog med vores kunder, hvor vi gennem dialog og møder med kunden udarbejder kundetilpassede produkt- og konceptløsninger, der kan leveres i kundens egene varemærker og i vores egne varemærker.

Blackcotton ser det som sin fornemste opgave at skabe funktionelle svar på vores kunders funktionelle behov. Tanker og ideer på produkter og design der bliver formet og omsat til meningsfulde løsninger så produktet bliver autentisk og samtidig formår at leve og blive omsat til en demokratisk pris.

Vi ser således os selv som sparringspartner for vores kunder i bestræbelserne på at skabe unikke løsninger inde og uden for boligen tilpasset den enkelte kunde/butikskæde.