CSR

Vi bærer som leverandør et stort ansvar i at agere korrekt og anstændigt. Man skal kunne regne med os.

Julie Devantier, CEO/Ejer, Black:Cotton

Samarbejder, der gør godt

Ved at være tilknyttet amfori BSCI arbejder vi på at forbedre menneske og arbejdsrettigheder. Som virksomhed syntes vi også, det er vigtigt, at vi gør en positiv forskel i vores nærområde. Derfor støtter vi hvert år lokale arrangementer og institutioner.

Certificeringer giver sikkerhed
Det skal være nemt at prioritere bæredygtighed. Derfor har vi gjort arbejdet for dig. Vi er FSC-certificeret og udvalgte produkter er svanemærkede. Vi benytter os af eksterne samarbejdspartnere, som sikrer os, at alle godkendelser og certificeringer er valide og opdaterede.

Grønne materialer
Vi gør meget ud af at vælge rigtigt, også når det drejer sig om materialer. Vi benytter genbrugsplast, bambus og FSC certificeret træ og papir til både produkter og emballage. Vi minimerer antallet af mærkater ved at trykke direkte på emballagen naturligvis med vandbaseret farve uden sundhedsskadelige metaller. Vi har certifikater på alle vores leverandører, så vi sikrer os at vi kan spore alle materialers oprindelse.

Vi stiller krav
Kernen i vores Code of Conduct er udvikling, medarbejderforhold, arbejdsmiljø, og menneskerettigheder. Vi arbejder med få og nøje udvalgte leverandører, så vi også her kan stå inde for de retningslinier, som vi selv har sat.