PARTNERSKAB

Vi er både din leverandør og din partner.

De bedste løsninger er skabt i samarbejde med vores kunder. Derfor lægger vi vægt på kundeinvolvering, lige fra ideudvikling og til produktet ligger salgsklart ude i butikken. Velkommen til vores verden, velkommen til Black:Cotton.

Enestående design og funktionalitet

Vi har en passion for lækre designs med smukke farver og skønne detaljer kombineret med funktionalitet, der virker. Vi lægger vægt på det rigtige materialevalg, og at formgivning og funktionalitet spiller sammen. Den opbevaringsvenlige emballage er i 95% tilfælde lavet af FSC certificeret materiale. Det er finesserne, der tæller, og dem er vi gode til. Endda til de helt rigtige priser.

Emballage med omtanke
For os handler det om at minimere miljøaftrykket, og derfor tænker vi os ekstra godt om, når vi laver emballage. Vi har minimeret brug af mærkater og trykker direkte på kartonen. Vi bruger FSC certificeret materiale, og vi gør meget ud at opgradere vores emballage, så den genanvendes til bl.a. opbevaring og ikke lige som meget andet emballage smides ud. Det betyder nemlig noget for os. Læs mere om vores CSR tankegang her.

Fleksible løsninger
Vores kunder er forskellige og har forskellige behov. Derfor har vi også lavet flere løsninger, som de kan vælge imellem: Kampagne eller sortiment; display eller hyldevare; enkeltstående produkter eller flere produkter sammensat i et koncept. Hos os er de gode løsninger de fleksible løsninger.